Returneringspolitik

Returnering af en ordre - Bemærk: Alle returneringer sker på dine egne omkostninger!

Hvis du ønsker at returnere dit produkt, opkræver vi 150 DKK for returomkostninger, håndteringsomkostninger og miljøgebyr.

Venligst kontakt os, hvis du ønsker at ændre størrelsen på dit produkt.

Er det muligt at returnere min ordre?
Ja, det er muligt. Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, har du mulighed for at returnere dem inden for 90 dage efter modtagelsen.

I så fald skal ordren opfylde følgende betingelser:

1. Ordren indeholder stadig alle relevante dele, komponenter, og emballagen er nøjagtig den samme, som den måde, produktet ankom på.

2. Normal håndtering af produktet er tydelig, brud på grund af uforsigtig håndtering er udelukket.

3. Produkter, for hvilke hygiejne er vigtig, er blevet grundigt rengjort, inden returprocessen påbegyndes.

4. Produktet har vist sig at være defekt umiddelbart efter modtagelsen. Vi er berettiget til at opkræve kunden for forsendelsesomkostninger.

En returnering vil blive behandlet inden for 7 arbejdsdage, og hvis betingelserne er opfyldt, vil returneringen vil blive officielt anerkendt inden for denne periode.

*Vi forbeholder os ret til at afvise returnerede varer, hvis vi har mistanke om, at varerne er blevet brugt eller beskadiget uden vores egen skyld.

Hvordan kan jeg returnere min ordre?

Hvis din ordre opfylder ovenstående betingelser, skal du gøre følgende for at indlede returprocessen.

Send en e-mail til: info@palmamode.com

Sørg for, at e-mailen indeholder følgende:

- Ordrenummer
- Årsagen til anmodningen om returnering
- Foto af produktet i tilfælde af brud
- Fornavn + efternavn på kunden
- Kundens adresse

Vi vil derefter tale med dig og give dig returadressen.

Send aldrig returneringen til afsenderen, vi sender dig den korrekte adresse, når du har bedt os om det. Du, kunden, er ansvarlig for forsendelsesomkostningerne ved returnering af produktet.

Forbrugeren har en fortrydelsesret i henhold til følgende bestemmelse, hvis forbrugeren er en fysisk person, der indgår en retshandel til formål, som ikke overvejende vedrører hans eller hendes kommercielle eller erhvervsmæssige aktivitet:

BETINGELSER FOR FORTRYDELSESRET

Fortrydelsesret

Fortrydelsesfristen er 14 dage fra den dag, hvor du eller en af dig udpeget tredjepart, som ikke er transportøren, har modtaget eller accepteret de sidste varer.

Da vi arbejder med et fuldt automatiseret system, udføres ordrerne, så snart de er afgivet.

Derfor kan vi ikke afbryde forsendelsesprocessen indtil levering, så en tilbagebetaling er ikke mulig

efter modtagelse af varerne.

For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os Palm & Co ved hjælp af en tydelig

erklæring (f.eks. pr. e-mail) om din beslutning om at fortryde denne aftale. Fortrydelsen er fuldført, når vi har modtaget varerne. Udgifterne til returnering af varerne skal afholdes af køberen.

Registrering for forsendelser under transport

Da vores varer sendes fra forskellige lagre, kan der være længere transittider, som vi ikke har kontrol over. Hvis varerne allerede er på vej til dig, er det ikke muligt at annullere. Vent venligst, til du har modtaget varerne, og returner dem derefter til os. Du kan selvfølgelig informere os på forhånd om din afbestilling.


For at garantere dig den hurtigst mulige returnering, beder vi dig sende os en forsendelses bekræftelse på forsendelsen.

Konsekvenser af fortrydelse

Hvis du trækker dig tilbage fra denne aftale, skal vi tilbagebetale alle betalinger, som vi har modtaget fra dig,

med undtagelse af leveringsomkostninger (med undtagelse af ekstraomkostninger som følge af det forhold, at du har valgt en anden leveringsmetode end den billigste standardlevering vi tilbyder), uden forsinkelse og senest inden for 14 dage fra den dag, hvor vi modtager meddelelse om din fortrydelse af denne kontrakt og modtagelse af varerne. For denne tilbagebetaling vil vi anvende samme betalingsmiddel, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt med dig; under ingen omstændigheder vil du blive opkrævet for denne tilbagebetaling.

-
Returadresse (kontakt os venligst først):Før du returnerer, bedes du kontakte os først, ellers kan vi ikke behandle returneringen og betale dig tilbage.